30. januar 2010

Sramežljiva Nesa


Načeloma ne maram preveč "pocukranih" punčk s srčki, ampak tale simpatična Nesa pa mi je padla v oči, in tako tudi v košarico v Mo's shopu. Ponavadi ko kakšno štampiljko kupim, traja nekaj časa, da naredim čestitko z določenim odtisom. Zato mi je tako fino pri digitalnih štampiljkah, ker jih takoj dobiš, ni treba nič čakat na poštarja in že se lahko lotiš dela.
Na blogih sem prebrala, da nekatere punce najprej pobarvajo odtis, potem pa dodajo papirčke, in dodatke k čestitki. In odločila sem se, da tako probam tudi jaz, saj je moj način dela ravno obraten, se mi zdi, da se tako bolje znajdem. In mi je kar šlo. Najprej sem pobarvala odtis z barvicami in špiritom, potem pa sem poiskala papirčke in primeren trakec. Ker je čestitka in papir bolj nežne barve, sem zato dodala na koncu še perlice v rdeči barvi, da so čestitko popestrile in se lepo podale k srčkastem trakcu.
In ker so tema na Secret crafts blogu srčki, je čestitka primerna za izziv.

Shy valentine Nesa card is made for the Secret crafter challenge, where the theme are Hearts.

Uporabljen material: Papir, Odtis Shy valetine Nesa, Barvice, white spirit, papirnata bela čipka, srčkast trakec, retro rožici, rdeče polperle, lepilo v stiku Tesa.

6 komentarjev:

BojaMoja pravi ...

:) lušštna

Jane (Carroll's Creations) pravi ...

Beautiful

Thanks for joining us on SCSC :)

Hugs Jane x

Alenka pravi ...

Tale digi štempiljka je pa tudi že meni v učke padla:):) Luštna čestitka je nastala!

Tina pravi ...

Res je lep ta motiv, tudi jaz sem ga gledala. Čestitka mi je pa ful lepa, ker je tako nežnih barv in zelo lepo paša k motivu.

Suzy pravi ...

Lušna :)

Helen pravi ...

Sweet card!
Thanks for joining us at the SCSC!
Helen x