25. julij 2009

Dama v rjavem



Tole štampiljko sem kupila na boljšjaku od Marby, in sem še zdaj čisto navdušena nad njo. Mogoče zato, ker je drugačna, ni punčkasta. Prav primerna za kakšno gospo, ki ji ravno ne morem narediti čestitke s pučko.
Narejena je bila po predlogi za Truly scrumptious. Na A spoon full of sugar želijo imeti vijugice, zato so tudi te dodane na čestitko. Na Cute card izzivu želijo ta teden videti netke, in na Daring cardmakers želijo robove.

Lady in brown it's made for the: Truly scrumptious, A spoon full of sugar, Cute card and Daring cardmakers challenge.

Uporabljen material: Raznobarven papir, Hrošček, šablone in nestiji, bel trakec, netki, retro rožice, obojestraski lepilni trak, lepilo v stiku Pritt, Versafine rjava blazinica, rjav oljni pastel.

22. julij 2009

Nagradici

Danes sem od Suzy prejela dve nagradici, ki sem jih zelo vesela :). Hvala Suzy!!!

Jaz pa ju poklanjam naslednjim blogerkam:
- Hišica čarovnij
- Tiara
- Tulpika
- Snowflake
- Bolha





20. julij 2009

Ostanki pri papirčkanju


Vedno, ko delam kakšno čestitko ponavadi uporabim nov papir, ker mi pri kakšnih ostankih zmanjka za kak cm papirja. In tako se posledično sčasoma nabere veliko ostankov, ki pa jih seveda ne zavržem, ampak jih uporabim kolikor se le da, izrežem z nestiji, naredim rožice ali kakšne druge oblike s štancami. Iz takšnih ostankov je nastala tudi zadnja čestitka.
Narejena je na zelen šeleshamer, na katerega je prilepljen samolepilni barvni scrapbook papir in dodan roza papirček s trakcem in pentljico na strani. Odtis Willow z dojenčkom je pobarvan s Tria markerji in odtisnjen z Versafine blazinico. Iz istega zelenega šeleshamerja so izštancane retro srednje rožice, ki sem jim naredila pike z bež Staedtler flomastrom, pritrjene so z bež netki na osnovo. Prijavila jo bom na Papertake weekly in Dutch dare challenge.


Uporabljen material: Šeleshamer, samolepilni scrapbook papir, Versafine blazinica, tria markerji, Pritt lepilni trak, Scotch obojestranski lepilni trak, štanca EK retro rožice, netki, roza trakec.

19. julij 2009

Whiff of Joy Fall Stamp Kit Candy!!

Katharina na svojem blogu ponuja mamljiv bonbonček!