21. marec 2009

Za tole...

...se pa splača zagrebst :). Jay jay ponuja na svojem blogu fenomenalen bonbonček.

Papirčki, papirčki, papirčki

Včeraj sem se še z dvema puncama prvič odpravila na izlet v Celje, natančneje v trgovino Memoris. Ja, imajo ogromno stvari, ampak mene so najbolj od vsega pritegnili papirji za Scrapbook, in tako je šli z mano 3 mali paketki in en velik, pa še štanca rožica in karton, ki ga bom verjetno uporabila za moj prvi scrapbook. Prijeten klepet z Lejo in popoldne je minilo zelo hitro :)



Ker imam zdaj nekaj materiala na zalogi, sem se seveda danes takoj lotila nove čestitke, s katero sodelujem na dveh izzivih, in sicer na Secret crafter in Sketch saturday.

Pa še slikica




Uporabljen material: Šeleshamer bel, scrapbook papir rjav in zelen, Versafine blazinica Vintage Sepia, Cutllebug, Nestiji, štanca rožice, razcepki, lepilo, Tria markerji.

19. marec 2009

Za mami

Ker je naslednji teden materinski dan, sem naredila tole voščilnico za mami. Rada ima rjavo barvo, in jo bo dobila :)

Osnova je vijoličen šeleshamer, na katerega sem nalepila rjav scrapbook papir. Na bel šeleshamer je odtisnjena štampiljka s pismom, ki sem jo dobila pri Gordy. Na isti način, pa je odtisnjena ženska z dežnikom. Oba bela šeleshamerja sem osenčila z vijolično navadno barvico, ki se pa na sliki slabo vidi (je oblačno, pa se ne da lepo slikat). Na koncu sem na vsako stran dodala še gumbek in pa rjavo rožico z vijoličnim razcepkom (v živo je veliko lepše barve).

Hkrati pa z tole voščilnico sodelujem na Cute card izzivu.

Uporabljen material: Šeleshamer ( vijoličen, bel), rjav scrapbook papir, odtisa, Versafine rjava blazinica, 2 gumbka, rožica, razcepek, navadne barvice.

18. marec 2009

Pomlad, rožice,.....



Spet je teden naokoli in novi izzivi so tukaj. Sodelujem pri Magnolia down under, kjer zahtevajo na čestitki vsaj en rumen trakec, odtis Tildke in rožice.





Pri ABC je ta teden na vrsti črka F (flowers) rožice kjerkoli in kakršnihkoli oblik na čestitki in Truly Scrumptious pa je narisana tale skica