30. julij 2009

Smisel življenja je ležanje...


...na plaži bi se nadaljevala ta pesem. Pri meni se pa nadaljuje: v modrcu. :)
Mucka v modrcu sem dobila v zameno od ene otočanke, in ker je muc tako simpatičen, ga nisem mogla pustiti dolgo čakati, ampak sem se hitro lotila ustvarjanja in ga dala na čestitko. Nastala je že nekaj dni nazaj, pokažem jo pa vam komaj danes....Priznam, lenoba me daje v tej vročini :)

Ker sem zadnje čase veliko čestitk naredila na belo osnovo, sem po dolgem času vzela malo temnejšo barvo, rjavo. Ne vem kako to, rjava in zelena barva mi nikoli nista bili kaj posebej pri srcu, zadnje čase ju pa imam vedno raje, tako na čestitkah, kot tudi drugje. Na osnovo je dan samolepljiv barven papir z rožicami. Z hroščkom in nestiji sem izrezala roza papirček. Odtis je pobarvan z Tria markerji in priplepljen z obojetranskim Scotch selotejpom. Dodani so zeleni gumbki, in pritrjeni z sekundnim lepilom. Zraven paše še rjav trakec, ki je dodan in prilepljen z Pritt lepilom v stiku. Čestitko bom uporabila za Secret crafter izziv, kjer želijo: 2 papirja, tri gumbke in trakec. I made this card for the Secret crafter challenge.


Uporabljen material: Papir, hrošček, nestiji, Tria markerji, gumbki, trakec, lepilo Scotch, Pitt v stiku, sekundno lepilo.