13. junij 2009

Sladek Bonbonček/Sweet candy

Katarina na svojem blogu ponuja krasen bonbonček, iz nove kolekcije Women's Delight - Blog Candy.

Pa ne se preveč grebst, da bo za mene kaj ostalo ;).

12. junij 2009

Izgubljene v cvetju


Ne vem, kako mi je uspelo, da sem založila oziroma izgubila vse "stare" štampiljke Tild, razen teh treh zadnjih iz spomladanskega kompleta. Še nekaj časa nazaj sem jih štempljala, potem pa jih kar naenkrat več ni bilo. Pregledala sem vse predalčke, škalte, omare, in pod posteljo, pa jih seveda ni. Glede na to, da sem skoraj prepričana, da niso dobile nog, mi pa vseeno ni jasno, kje bi lahko bile, saj imam vse Tilde posebej v enem predalčku, ločene od ostalih štampiljk. Vsake toliko časa pogledam še v možne kotičke, kjer bi lahko bile, a brez uspeha. Ja, priznam ni mi bilo vseeno, ko jih nisem našla, tako da upam, da se čimprej spet pojavijo. :(

Ker sem se zadnje dni morala malo odklopit, pa sem naredila eno Tildo z rožicami, še ena meni zelo prisrčna iz spomladanskega kompleta. Ker je že sama osnova (scarpbook) papir zelo živahen nisem hotela preveč stvari na čestitki. Tako, da sem z nestiji in hroščkom izrezala, dva krogca za podlago za Tildo, jo pobarvala z Tria markerji in jo malo posvetlila. Na koncu sem v vsak kot čestitke dodala še po eno sončnico. Čestitko pa je za Abc izziv, kjer želijo rožice. Roses for Abc challenge.

Uporabljen material: Barvni papir, odtis, Versafine črna blazinica, Tria markerji, rjav flomaster, hrošček, nestiji, shapecutter, lesene rožice.