9. januar 2009

Majhno presenečenje


Pred skoraj tednom dni, je ena izmed novih otočank (Alenka) praznovala svoj rojstni dan. Ker je na otočku beseda nanesla besedo, sem se odločila, da ji naredim voščilnico za rojstni dan. Glede na to, da je ne poznam, nisem vedela, katere barve so ji všeč, kaj ima rada, se pravi popolnoma nič. Zato sem se odločila tvegati, in sem ji naredila čestitko v eni izmed mojih najljubšh barv-rdeči, v kombinaciji z rumeno. Čestitka nima veliko dodatkov, ker pač nisem upala, glede na to, da nisem vedela, če bo to Alenki všeč.

Narejena pa je iz takole:
Osnova je navaden rumen šeleshamer, na katerega je z UHU lepilom prilepljen krogec (izsekan z nestijem), ki sem ga dobila od Petye :).
Rdeč krogec sem najprej preluknjala z krokodilčkom (Crop a dile), potem pa ga še pohroščkala z vijugasto šablono. Narahlo sem prebarvala vijugice z oljnim pastelom rumene barve, da se ujema z osnovo. Na krogec je prilepljena Tildka, ki je pobarvana s tria markerji, seveda spet v rumeno-rdeči kombinaciji. Ker mi je trakec postal zadnje čase zelo všeč na prejšnjih mojih čestitkah sem ga dodala tudi na tole, ampak tokrat malo drugače, brez pentljice. Bi verjetno imela pentljico, ampak je bil trakec prekratek in je bila edina možnost ga narediti na način, kot je viden na čestitki :)

Takšna pa je notranjost čestitke