20. februar 2010

Najbolj popularna mucka

Zdaj se verjetno sprašujete katera bi bila to, čeprav mislim, da jo vse prav dobro poznate. Nore so nanjo mlade in stare ;).
Danes dobim obisk, in ker je zdaj naša Lara (nečakinja) velika punčka in ima svojo sobo, je seveda treba poskrbet za kakšno sliko, ki bo krasila steno. In tako je včeraj na hitro nastala ena slikica s servetkom Hello Kitty in seveda roza okvirjem, ter rdečo obrobo okoli.Uporabljen material: Plošče iverke 15x15 in 20x20, barve Pebeo, lak za razpoke, servetek Hello Kitty.

18. februar 2010

Dovolj imam


tega turobnega mrzlega vremena, res si želim, da bi se že končno pokazal sonček za več dni, in vsem dal energijo in nov zagon za karkoli. Čestitka z šopkom upam, da bo pripomogla, da se že končno začne lepše vreme in pomlad :)
Slika je slaba, v živo je papir vijola in ne skoraj moder kot je tukaj na sliki. Se mi zdi, da je težko slikat vijoličen odtenek, ker hitro "postane" drugačne barve. Pa priznam slikanje mi ne gre najbolje od rok. Na izzivu A spoon full of sugar želijo pomlad, in mislim, da je motiv s šopkom prav primeren za to.
Card is made for the A spoon full of sugar challenge.

Uporabljen material: raznobarven papir, nestiji, barvice, white spirite, netki.