7. februar 2009

Dobri stari pregovori.....

Kako že pravi tisti pregovor: "zarečenega kruha se največ poje?" Pri meni to zadnje čase velja, kar se tiče belih osnov za čestitke. Ne uporabljam jih rada ravno iz razloga, ker se vidijo vse packe na njih. Narediš lušno čestitko, potem pa lahko ena packa ali pa flekec pokvari vse, priznam to mi uniči vse veselje in voljo do dela. Joj, kako to sovražim!
Ja, ampak sem se kljub temu odločila da Tildko naredim na beli osnovi, zgleda, da me bo počasi osvojila :)

Čestitka je torej na beli osnovi. Rumeno-oranžen scrapbook papir je prilepljen z tekočim UHU lepilom. S hroščkom in nestiji sem izrezala belo podlogo za Tildko. Tildka je bila pobarvana še preden sem si sploh zamislila, kako naj bi čestitka izgledala. Ker ima Tildka zeleno oblekico sem pobarvala z tria markerjem istega odtenka tudi okroglo belo podlago samo ob robu, saj mi bela nekako ni pasala zraven. S Pritt lepilom v stiku sem na rumeno oranžen papir, ki je bil izrezan s Shapecutterjem nalepila na zelen krogec, kakor tudi Tildko.
Sledili so seveda še dodatki. Z nestiji sem izrezala krogce, in jih prilepila z lepilom na desno stran čestitke. Želela sem dati tri, ampak, ker so krogci kar veliki, sem potem dala samo dva. Pobarvana sta z zelenim tria markerjem tako, da zgledata, kot da sta malo zbledela. Na vsak krogec je dodana rumena prima flower rožica, ki jo dopolnjuje in pritrjuje oranžen razcepek v obliki rožice.


Uporabljen material: Bel šeleshamer, Scrapbook papir v rumeno-oranžni barvi, nestiji, tria markerji različnih odtenkov, prima flower rožice, razcepki barvni, lepilo UHU, in lepilo v stiku Prit.

3. februar 2009

Bolhin bonbonček

Bolha na svojem blogu ponuja krasen bonbonček.

Škoda bi ga bilo izpustiti! :)