30. julij 2009

Smisel življenja je ležanje...


...na plaži bi se nadaljevala ta pesem. Pri meni se pa nadaljuje: v modrcu. :)
Mucka v modrcu sem dobila v zameno od ene otočanke, in ker je muc tako simpatičen, ga nisem mogla pustiti dolgo čakati, ampak sem se hitro lotila ustvarjanja in ga dala na čestitko. Nastala je že nekaj dni nazaj, pokažem jo pa vam komaj danes....Priznam, lenoba me daje v tej vročini :)

Ker sem zadnje čase veliko čestitk naredila na belo osnovo, sem po dolgem času vzela malo temnejšo barvo, rjavo. Ne vem kako to, rjava in zelena barva mi nikoli nista bili kaj posebej pri srcu, zadnje čase ju pa imam vedno raje, tako na čestitkah, kot tudi drugje. Na osnovo je dan samolepljiv barven papir z rožicami. Z hroščkom in nestiji sem izrezala roza papirček. Odtis je pobarvan z Tria markerji in priplepljen z obojetranskim Scotch selotejpom. Dodani so zeleni gumbki, in pritrjeni z sekundnim lepilom. Zraven paše še rjav trakec, ki je dodan in prilepljen z Pritt lepilom v stiku. Čestitko bom uporabila za Secret crafter izziv, kjer želijo: 2 papirja, tri gumbke in trakec. I made this card for the Secret crafter challenge.


Uporabljen material: Papir, hrošček, nestiji, Tria markerji, gumbki, trakec, lepilo Scotch, Pitt v stiku, sekundno lepilo.

9 komentarjev:

vida pravi ...

ooooooooooooooo, kaj je cortkan tale Živko v mnordcu :D

Donna pravi ...

Fantastic card, love the colour combo and super cute kitty image, you have used the recipe brilliantly! Thanks for playing along with us at SCSC :) Donna x

Danii pravi ...

Kok je luštna. Meni je tudi ta mucek ful všeč :-)

Alenka pravi ...

Tale muc je res frajer in tako navihano gleda iz modrca:):)

Jane (Carroll's Creations) pravi ...

fabulous

thanks for joining us this week on SCSC :)

Hugs Jane x

Suzy pravi ...

lušno,lušno. Pa zelena in rjava znata bit prav prijetni barvi. Odvisno od odtenka in družbe :))

Cathy pravi ...

Great card and fab image.
Thank you for joining in the SCSC this week.
Cathy xx

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Iiii, lej ga mačka v modrcu!! :):) Joj, saj me je lahko sram, sem tako težila za to štampiljko, zdaj mi pa leži pozabljena nekje. Niti enega odtisa še nisem pobarvala, me je kar sram.

Jill pravi ...

beautiful card love the PB image thanks for joining us at scsc hugs Jill xx