21. avgust 2009

Vročina...


...me ubija, in zato je ne maram preveč. Res je, da imam rada poletje, samo temperatura čez 30 stopinj, pa mi ni ravno najbolj ljuba, priznam. Zato se mi tudi posledično nič ne da, in je moj blog malo zapuščen. Naši vremenarji napovedujejo ohladitve, upam da bo res kaj od tega. Nekaj malega sem vseeno naredila, da ne boste mislila, da res čisto nič ne migam. ;)

Odtisek sem dobila od Marby, všeč pa mi je, ker je punčka simpatična, se mi zdi malo drugačna. Narejena je po predlogi iz izziva Sketch saturday, zato mislim, da ni potrebna nobena posebna razlaga, samo še slikica.


Uporabljen material: Šeleshamer, hrošček, nestiji, odtisek, Tria markerji, štampiljka Kars, lepilo v stiku, trakec, retro rožice, liquid perlice.

7 komentarjev:

Moni pravi ...

Zelo lepa čestitka, tudi meni je vroče, komaj čakam malo ohladitve! Lp, Moni

Alenka pravi ...

O, pa le migaš:):)Lepo čestitko si naredila, zelo živahnih barv.Tudi jaz komaj čakam malo ohladitve, da se bo vsaj lahko dihalo.

Tiara pravi ...

Tale čestitka je pa pravi sonček in te barve res pašejo k današnjemu vremenu. Vročina bo pa kmalu minila, saj se nam baje obeta malo ohladitve.

MarikaGabez pravi ...

Oooo...kako žareče.
Zelo lepo.

NatashaMay pravi ...

Zelo simpatična punčka in super skombinirana čestitka.

Anonimni pravi ...

Luškana punčka in čestitka, všeč so mi barve:)
Danes se pa že malo lažje diha ha?:)

BojaMoja pravi ...

:) jaz se pa avgusta sploh ne sekiram za vročino, ker se ponoči itak ful ohladi in zazto stanovanje ostane dalj časa hladno tudi čez dan. Manj mi je všeč julij :(

Sicer pa čestitka ne kaže, da bi ti bilo kaj hudega :)))