22. oktober 2009

Prva praznična voščilnica

Ker lani nisem imela ne volje, še manj pa ideje za praznične voščilnice, sem se odločila, da jih letos naredim malo prej, saj grem vmes še na dopust in bo seveda manj časa za ustvarjanje. Štampiljka angelčka na oblačku je ena tistih za katero sploh nisem razmišljala, ali jo naj kupim ali ne. Kot bi Bolhica preprosto rekla: "Must have".

Za barvo sem takoj vedela, da bo modra. Imam lepe nove papirčke, ki jih je bilo treba takoj dat na voščilnico. Narejena je po skici na A spoon full of sugar, dodani sta srebrni zvezdici, saj sem želela, da je čimmanj okrašena, glede na to, da mi deluje odtis nekako nežno. Svetlo moder papir je "potapkan" (ne morem se spomnit nobenega slovenskega izraza) z temno modro blazinico, ter na koncu dodan napis.
Uporabljen material: moder in bel šeleshamer, raznobarven scrapbook papir, odtis angelčka, modra blazinica, srebrni zvezdici, lepilo v stiku, barvice, white spirit.

8 komentarjev:

NatashaMay pravi ...

Res je pravi angelček, pa tako sladko spi. :) Če je pa štampiljka "Must have", si jo pa itak morala kupiti. Že iz zdravstvenega vidika mirnega duha:)

Suzy pravi ...

Čudovit angelček na čudoviti voščilnici.

Helena pravi ...

Uh, tale angelček je tako sladki, ko ajčka na oblaku :)
Čestitka je zelo lepa!

Alenka pravi ...

Zelo lep motivček in super čestitka. Ja včasih se pa res najde kaka must have stvar, ane . Saj tako je prav!!!!

DidiArt pravi ...

o pravi cukrček je tale angelček.. kot cela čestitka pa prečudovito nežno...

DidiArt pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Barbara pravi ...

Lepa :) Tudi štmpiljka je zelo ponucna!

gordy pravi ...

Čudovita je!

Štampiljka je res "Must have"...