30. januar 2009

Tildka s srčki

Prejšnji teden sem dobila nove Tildke, kupljene pri Elfes bastelkiste, ki sem jih težko dočakala, sploh tole Tildo s srčki. Zato je seveda morala hitro nastati nova čestitka.

Čeprav mi bele osnove za čestitke niso ravno najljubše, sem jo pa vseeno uporabila pri tej čestitki in zdi se mi da paše. Scrapbook papir je bil kupljen pri Secret crafterju, in so mi zelo všeč listi noter, je pa res, da jih je malo težje kombinirat zaradi barv. Glede na to, da sem vedela, da bom srčke pobarvala rdečo, sem morala nekako skombinirat čestitko.

Najprej sem nalepila rdeč papir na belo osnovo, in na sredino dodala zelen oval. Potem sem iz drugega papirja odrezala zgornji in spodnji barvni rok, ter ga z UHU lepilom prelepila na čestitko. Vmes sem pobarvala Tildko s tria markerji. Najprej sem jo hotela pobarvati z akvarelnimi barvicami, ampak se mi zdi, da še nekako nismo na TI z njimi, pa tudi nekako primernih odtenkov k osnovi čestitke nisem našla. Da čestitka ne bi bila preveč pusta sem na koncu v desni kot dodala še zeleno in rdečo rožico, ki sta pripeti z roza razcepkom.


Uporabljen material: šeleshamer, barvni scrapbook papir, štampiljka Tildka s srčki, črn Stazon, Tria markerji, rožice, razcepek.


7 komentarjev:

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Prekrasna Tildika. Meni je tudi ta všeč s krilom polnim srčkov. :) Drugače pa jaz večinoma belo osnovo uporabljam, samo dam čez potem vzorčast papir in pustim manjši ali večji rob, odvisno kako se barvno ujema.
Lp, Nataša.

Biljana pravi ...

Zelo luštna čestitka, tudi Tildika je prav cortkana

Sonja pravi ...

Kjuti Tilda sestavljena v zelo lepo čestitko :)

Špela pravi ...

Zelo lepo je izpadla tale Tilda s srčki :)
Jaz tud včasih skoraj nisem uporabljala belih osnov, zdaj pa delam tko kot bolha, pustim majhen rob in tudi čist lušno izpade.

Jana pravi ...

Zelo lepa in tistile srčki zelo dobro izpadejo pravzaradi barv - akcent je na njih!

Rastlinica pravi ...

Cartkana!!

Tiara pravi ...

Joj, kako simpatična čestitka.