11. september 2009

Vsepovsod ljubezen


Zadnje čase se mi zdi, da se poroča vedno več mladih parov. Sploh v zadnjega pol leta se jih je poročilo kar nekaj. Čestitko sem naredila po naročilu in para, ki se bo poročil ne poznam, mi je pa najljubša moja poročna čestitka do zdaj. Mogoče zato, ker je v tako nežnih barvah, sivka in bež bosta tematski barvi poročnega para. Odkar sem začela barvati z navadnimi barvicami in špiritom, (hvala Alenka ;)) mi je barvanje postalo užitek in sprostitev hkrati. Narejena je čisto enostavno zato mislim, da ni potrebne nobene posebne razlage. Želela sem pač, da je enostavna, a vendar lepa hkrati.


Zraven čestitke sem naredila še dvojno kuvertico, da bosta dala noter čestitko, na drugo stran pa darilce. V vijolični barvi z dodano čipkasto obrobo in belim trakcem za zavezat.



Pa se bomo spet malo igrali in jo prijavili na ABC challenge.


Uporabljen material
: Hrošček, nestiji, štanca Doily lace, barvice, špirit, raznobravni papir, trakci, Kars vijugice, Vintage Versafine blazinica

6 komentarjev:

Ninsi pravi ...

full je lepa...sploh ker se vijola, skorajda ne uporablja za poroko..samo tukaj res pride do izraza..taka nežna, čista:)

Alenka pravi ...

Res nežna čestitka in lepo pobarvana- bravo. Tudi kuvetica je nobel.

Tiara pravi ...

Lepa in nežna čestitka, ki bo presenetila mladoporočenca.

Jane (Carroll's Creations) pravi ...

fabulous

thanks for joining us this week on ABC :)

Hugs Jane x

Helen pravi ...

Gorgeous card!
Thanks for joining us at the ABC Challenge this week!
Helen x

Nicole Bailey pravi ...

What a pretty card! I love the papers you used and your coloring is just fab!