28. april 2009

Melinda za Pijo

Tale čestitka je bila narejena približno tri tedne nazaj, ampak ker je šla še isti dan od doma, sem potem pozabila na njo do danes. Narejena je bila za punčko Pijo, sestra je bila botra in me je prosila, da ji naredim čestitko. Glede na to, da nisem imela nobene ideje, sem se odločila za preprosto varianto v roza barvi seveda. Od Helene sem dobila odtis Melinde, ki se mi je zdela pravšnja za to priložnost. Na nežno roza šeleshamer sem z lepilom v stiku prilepila svetleč bel papir. Potem sem z nestiji in hroščkom naredila podlagi na kateri sem prilepila pobarvano Melindo. Zraven sem prilepila vijugast trakec iz papirja, nanj pa bel trakec iz blaga. Potem sem iskala, kaj bi lahko dala zraven, da bi čestitko lepo dopolnilo in našla sem roza rožice. Prva stvar na katero sem pomislila je bila, da rožice na čestitki za krst niso najbolj primerne, ampak, ko sem jih samo položila na trakec, sem vedela, da bodo na čestitki ostale. Na koncu sem samo dodala še pol biserčke k Melindi in čestitka je bila gotova.




Uporabljen material: Šeleshamer, hrošček, nestiji, odtis Melinde, Tria markerji, bel trakec, roza rožice, roza biserčki, lepilo v stiku in tekoče lepilo Pritt.

7 komentarjev:

Alenka pravi ...

Luštna čestitka, tale Melinda je res lepa in ponucna štempiljka.Lepe nežne barve.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Čudovita Melinda!
Lp, Nataša.

Sonja pravi ...

Čudovita nežna čestitka je. Tudi meni je ta kombinacija čudovita za krst deklice.

MarikaGabez pravi ...

Zelo lepa.
Všeč so mi čiste linije in rožice prav lepo sodijo poleg.

Suzy pravi ...

Zelo lepa. Pravkar se pripravljam na izdelavo 2 čestitk za krst, pa nimam ideje:) Zakaj pa rožice en bi bile zraven? Super pašejo.

Helena pravi ...

Brez rožic čestitka ne bi bila to, kar je zdaj. Res je čudovita in jo je fajn pogledati.

Anonimni pravi ...

Prelepa cestitka!
Poz, Vanja