26. februar 2009

Darilce za posebno osebo

Skoraj dva tedna nazaj je praznovala rojstni dan ena meni zelo ljuba oseba. Ker najprej nisem imela pojma, kaj naj ji podarim, sem se odločila, da bo dobila nekaj kar ji bo sigurno všeč in bo z veseljem uporabljala :).
Seveda je zraven darilca dobila tudi čestitko. Enkrat ko sem jo vprašala, kaj ji je všeč, mi je rekla, da ima rada vse kar je lepo. Hm, seveda je to širok pojem, zato sem na čestitki združila tiste stvari za katere sem vedela, da z njimi ne bom zgrešila.


Na bel šeleshamer sem nalepila scrapbook papir. Na hroščku sem z nestijem izštancala krogec in ga kasneje še embosirala, ter prebarvala z roza oljnim pastelom. Izrezala sem še motiv punčke in mucke, ter jih pobarvala z Tria Markerji. Prilepilasem jih na krogec v Pritt lepilom v stiku. Na scrapbook papir sem odtisnila metulja z rjavo Versafine blazinico, da se je lepo barvno ujel s scrapbook ppairjem. Na koncu sem naredila še luknjice na čestitko in skozi potegnila roza trakec ter naredila pentljico na koncu.
Za darilce sem izdelala vrečkico, v roza barvi in istim scrapbook papirjem, ki je bil na čestitki. Odtisnila sem motiv štampiljke z rjavo Verafine blazinico (tako štampiljko je dobila za darilce). Vrečkico, ki je dejansko osnova za celo sem kupila v Mullerju (dobi se več velikost). Na koncu sem samo še dodala bel trakec in vrečkica je bila narejena.
Uporabljen material: Šeleshamer (bel in roza), scrapbook papir, Versafine blazinica, Cutllebug, trakci, oljni pastel, Tria markerji, lepilo Pritt v stiku in tekoči UHU.

12 komentarjev:

Moni pravi ...

Obdarjenka bo zagotovo vesela darila, lepo si naredila čestitko! Lp, Moni

vida pravi ...

ja tile lepoticki sta na varmen pri meni. Koki se enkrat hvala za cudovito cestitko, cudovito embalazo za darilo in seveda se en velik hvala za prijetno presnecenje, ki me je cakalo v darilnem paketu. bom s pridom uporabljala.

hvala hvala. ti si en soncek :)

p.s. komaj cakam jutri :D

Suzy pravi ...

O, lepa čestitka in lepo darilce. Čeprav roza, ni nič pretirano punčkasto.

Barbara pravi ...

Wow, tole je pa čist nora kombinacija (roza-rjava) meni zelo všečna...skratka, vse kar je kombinirano z rjavo.
Res si naredila krasno čestitko ter darilno embalažo in podarila tako prisrčno uporabno darilce :)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Luštno! Lepa čestitka in lepa vrečka.
Lp, Nataša.

Cebelica pravi ...

Ja res si uskladila darilo, čestitko.
Verjamem, da bo obdarjenka vesela, saj si se zelo, zelo potrudila.

Kombinacija pa je tudi meni zelo dobra. Taka poskočna - vsaj roza jo naredi.

Tiara pravi ...

Krasne čestitka v lepih nažnih barvah.

Sonja pravi ...

Hehe, čisto prave barve za prejemnico. Ki si zasluži, da jo kdo vsake toliko pocrklja, ko se sama tako prijazno razdaja.

Tanc pravi ...

Lušten kompletek! Barve se odlično dopolnjujejo.

Vladka pravi ...

Hvala punce! :)

Ninsi pravi ...

uuu, roziiii:))))

super si tole spedenala:)))

BojaMoja pravi ...

Prisrčna čestitka in embalažica prav tako :)